Paul Rode Andersen: Godt gået, Borgmester

Paul Rode Andersen: Godt gået, Borgmester

26. april 2015 - kl. 0:33 - af

paul_rode_sf_600x250Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Paul Rode Andersen, FT-kandidat for SF.

Det er prisværdigt, at Borgmesteren og Socialdemokraterne nu er nået til den erkendelse, at boringen efter skifergas bør stoppes.

Jeg kan ikke læse Borgmesterens udtalelse til medierne på anden måde, end at der nu er et flertal i Byrådet imod efterforskningen og udvindingen af skifergas. Frederikshavn skal ikke længere energipolitisk gå på to ben: både støtte udvindingen af skifergas og satse på vedvarende energi.

Det må betyde, at såfremt Total finder skifergas ved Dybvad og efterfølgende søger om tilladelse til at udvinde den, vil et flertal bestående af Socialdemokraterne, Enhedslisten og SF modsætte sig dette. Total skal ikke regne med, at Byrådet vil etablere det nødvendige plangrundlag for udvindingen.

Godt gået, Borgmester!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Paul Rode Andersen: Godt gået, Borgmester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER