IF Skjold Sæby gør klar til fredagens kamp

IF Skjold Sæby gør klar til fredagens kamp

22. april 2015 - kl. 9:26 - af

SONY DSCPå fredag spiller Skjolds serie 1 hold sæsonens tredje hjemmekamp, når NUBI kommer på besøg. Fredagens modstander indtager i øjeblikket en fjerde plads i puljen efter en blandet start med to sejre og to nederlag. Skjold ligger i øjeblikket på en delt første plads med 10 point efter fire kampe.

Kenskabet til NUBI er desværre begrænset, da det er en del sæsoner siden, at Skjold mandskabet sidst mødte dem. Der er dog en hel del positive minder, som kan forbindes med fredagens modstander, da det netop var imod NUBI, at klubben sikrede sig sin første oprykning til jyllandsserie nogensinde for år tilbage. NUBI kommer dog med en portion selvtillid fra deres forrige opgør, hvor de ganske komfortabelt slog Vrå på udebane med 4-1. Der er derfor ingen tvivl om, at det bliver en svær opgave for serie 1, når de skal forsøge at hente sæsonens fjerde sejr.

Klubben håber naturligvis på at se en masse tilskuer fredag aften kl. 18.30, hvor det også tyder på, at vejret bliver ganske glimrende til at se fodbold på Sparekassen-Vendsyssel Arena. Der bliver naturligvis tændt op i grillen, og serveret kolde fadøl under kampen. Derudover er der også gratis entre til kampen.

Husk i øvrigt, at Skjolds serie 3 hold skal møde FFI i et vaskeægte lokalopgør lørdag kl. 14.00 i Frederikshavn. Samme dag skal Serie 5 en tur til Lyngså med kampstart kl. 13.30, og serie 6 spiller søndag kl. 14.00 i Kvissel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'IF Skjold Sæby gør klar til fredagens kamp ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger