Jobannonce: Sæby Svømmebad søger medarbejdere

Jobannonce: Sæby Svømmebad søger medarbejdere

7. april 2015 - kl. 13:17 - af

Svoemmebad_600x250Stillingen er på ca. 20 timer med mulighed for flere. Du skal kunne tage en livredderprøve, og du skal ligeledes være villig til at undervise børnehold samt undervise i vandgymnastik.

Desuden søger vi afløsere/vikarer. Timerne ligger om aftenen og i weekenderne, samt når de faste har ferie.

Send en mail til kaku@frederikshavn.dk senest d. 17. april eller aflever en kort ansøgning i svømmehallen.

Sæby Svømmebad lever efter mottoet – oplevelser med omtanke – derfor byder cafeen også på en lang række sunde alternativer, når energireserverne igen skal opfyldes.
Tag på oplevelse i Sæby Svømmebad. Stedet hvor man hygger sig i timevis – ingen tidsbegrænsning! Der er gratis parkering på parkeringspladsen foran svømmebadet, få meter fra Kulturhus, Bibliotek og gode indkøbsmuligheder.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jobannonce: Sæby Svømmebad søger medarbejdere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER