Jobannonce: <br>Hotel Viking søger Tjener

Jobannonce:
Hotel Viking søger Tjener

1. april 2015 - kl. 19:24 - af

hotelviking_600x250De har forrygende travlt på Hotel Viking og søger derfor ekstra personale.

Vil du være med til at gøre en forskel for deres gæster, så har du måske muligheden her.

Hotel Viking søger en frisk og energisk freelance tjener til a la carte og selskabsrestaurant. Smil, overblik og kontakt med gæsterne er de vigtigste egenskaber, så besidder du, eller en du kender, disse egenskaber, så kontakt Brian Fabricius på mail bf@hotelviking.dk for en uforpligtende snak om jobbet og netop dine muligheder.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jobannonce:
Hotel Viking søger Tjener'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER