Ældrerådet foran dagsorden på 535 sider

Ældrerådet foran dagsorden på 535 sider

30. marts 2015 - kl. 0:04 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Det er i sandhed en enorm læsemængde, som medlemmerne af Ældrerådet i Frederikshavn Kommune står foran i forbindelse rådets forestående møde den 30. marts om formiddagen på Frederikshavn Rådhus.

Selve dagsordenen er på 22 sider, mens alt det øvrige læsestof er vedhæftet som diverse bilag, i alt 535 tætskrevne sider.

Ældrerådet skal bl.a. gennemgå høring af plan for regionens sygehuse og speciallægepraksis og tillige regionens psykiatriplan for årene 2015-2020.

Desuden præsenteres Ældrerådet for en synliggørelse af rammebetingelserne for socialøkonomiske virksomheder i Frederikshavn Kommune, ligesom man har høringssager om vedtagelse af boligpolitik og om oplæg til retningslinjer for brug af lokaler i sundheds- og træningscentre foruden anvendelse af ledige plejehjemsboliger som aflastningsboliger – såkaldte ”aflastningshoteller”.

Ældrerådet præsenteres endvidere som orienteringssag for godkendelse af praksisplan for fysioterapi 2015-18, hvortil kommer opfølgning på rådets budget samt opfølgning på sager fra de politiske udvalg, ligesom der vil være informationer fra formanden og rådets øvrige medlemmer.

Tekst af Per Rye

 

 

2 kommentarer til “Ældrerådet foran dagsorden på 535 sider” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Ældrerådet foran dagsorden på 535 sider”

  • Ældrerådet har til opgave at synliggøre ældre borgeres behov, og skal sikre ældre indflydelse på den service kommunen yder til ældreområdet. Ældrerådet bliver hørt i alle sager, der har betydning for ældre borgere, inden sagerne behandles i de politiske udvalg eller byrådet.
    En dagsorden på 22 sider – 535 sider tætskrevne bilag, så er det lykkedes Frederikshavn Kommune totalt at pacificere ældrerådet for det får de jo aldrig taget fornuftigt stilling til – SMART. Det ligner TV-serien “Javel – hr. minister” i gamle dage, hvor de gav ham så mange papirer hver dag at han ikke kunne tage stilling til noget som helst.

  • Mette Gregersen

    Det har du helt ret i Per Jantzen… og bestemt ikke mange dage til at læse stoffet i.
    Vi må håbe der bliver lavet om på den “metode” – det kan man ikke være bekendt

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældrerådet foran dagsorden på 535 sider' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger