Generalforsamling i Sæby Museums Forening

Generalforsamling i Sæby Museums Forening

29. marts 2015 - kl. 11:52 - af

Cafe sommerglaeder i Clasen copySæby Museums Forening afholder generalforsamling onsdag d. 15. april kl. 19.00 på 1. sal over Sæby Arkiv, Algade 3, Sæby.

Sæby Museums Forening er, ud over repræsentation i Kystmuseets bestyrelse, en forening der støtter museet i Sæby. Dette sker gennem en lang række arrangementer i årets løb, hvor der sættes fokus på museet, og hvor museet åbnes for nye tiltag og bruges på nye måder.

Det er således Sæby Museums Forening, der gennem efterhånden en årrække har været drivkræften bag de populære koncerter i den stemningsfulde gårdhave i pinsen under Sæby Jazzfestival. Der har solskin og godmusik, fadøl og tørfisk hvert år trukket mange mennesker til.

Det samme har været gældende, når foreningen har vist film fra det gamle Sæby. Der har i det forgangne år været vist film fra 30érne og fra 70érne, og navnlig den sidste omgang blev så stort et tilløbsstykke, at filmene måtte vises igen og igen. Filmene blev vist i museets gamle skolestue, hvor der også er blevet holdt en række foredrag. Der er desværre begrænset plads, men det ligger foreningen på sinde, at det netop er i museets hyggelige små rum, at arrangementerne foregår. Det åbner til gengæld for en helt anden stemning og en god snak.

Foreningen trækker dog også ud af museets rammer. De foregående år har der været arrangeret udflugter til Kystmuseets afdelinger i Frederikshavn og Skagen og der har været eftermidddagscafé i Clasens Have.

Endelig er det Sæby Museums Forening, der har genoplivet Sæbybogen, der i december udkom igen med en række spændende artikler fra lokalområdets historie, rigt illustreret med billeder fra det gamle Sæby.

Alt dette får foreningens medlemmer gratis del af, og oven i er der i fri entré, for medlemmet selv og en ekstra gæst hele året til alle Kystmuseets afdelinger både i Sæby, Bangsbo Fort, Bangsbo og i Skagen.

Jazz 2010 020 band, Lektor Linds

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Sæby Museums Forening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER