Søndag, sommertid og søndagsåbent

Søndag, sommertid og søndagsåbent

27. marts 2015 - kl. 12:10 - af

Torvet2013_600x250Som tidligere skrevet er det som bekendt natten mellem lørdag og søndag havemøblerne igen skal ud og dermed uret en time frem.

I den anledning og i anledning af Palmesøndag har en del af butikkerne valgt at holde søndagsåbent. Mange skal på campingpladsen med vogn og telt, men på et tidspunkt kan en tur i byen efter mad, eller et velfortjent afbræk være årsagen til succes og familiefred.

Der ud over er foråret vel efterhånden sådan rigtigt på vej, så måske der skal skiftes lidt I garderoben eller indkøbes nyt udstyr til grillen, hus eller have.

Det vil derfor være muligt at shoppe i et stort udvalg af specialbutikker i Sæby centrum. Butikkerne holder som udgangspunkt åbent kl. 10-16, dog med enkelte variationer.

Påsken er lige om hjørnet og i den forbindelse samler butikkerne i samarbejde med Sæby Handelsstandsforening ind til ”Familier med kræftramte børn”. Det foregår ved et lotteri, hvor man ved at købe et eller flere lodder i en af butikkerne, ubeskåret støtter ”Familier med kræftramte børn”. Til gengæld er man så med I lodtrækningen om mere end 20 flotte præmier til en værdi af mere end 20.000 kr., doneret af byens butikker. Lodtrækningen finder sted på Sæby Torv påskelørdag umiddelbart efter koncerten med Wafande.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Søndag, sommertid og søndagsåbent' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger