Håndværks- og håndarbejdsmarked

Håndværks- og håndarbejdsmarked

25. marts 2015 - kl. 13:21 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Den 27. marts fra kl. 10-15.30 afholder Rådhuscentret traditionen tro håndværks- og håndarbejdsmarked med mange forskellige håndværkere og håndarbejdere. Her vil være udstilling og salg af rav, smykker, knive, træ, gummi, dukker, billeder, keramik og meget, meget mere.

Markedet afholdes i Rådhuscentret, Parallelvej 6, 9000 Frederikshavn.

I år vil der som noget nyt også være deltagelse fra andre aktivitetscentrene i Frederikshavn kommune. En ny organisering af kommunens aktivitetsområde har skabt nytænkning og samarbejde på tværs af aktivitetscentrene, og det har nu givet centrene mulighed for at udstille sammen.

Til markedet, som årligt tiltrækker mange besøgende og sælgere af håndværk og håndarbejde, kan du møde udstillere fra aktivitetscentre i Skagen, Strandby, Sæby, Dybvad, Østervrå og Frederikshavn.

Kom og få en snak og hør om de mange muligheder for at deltage i aktiviteter i de mange centre rundt omkring i kommunen. Aktivitetscentrene kan bruges af alle pensionister og alle over 60 år.

Haandvaerk og haandarbejdsmar copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Håndværks- og håndarbejdsmarked' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER