Danmarksmester i klubliv – Sæby Golfklub

Danmarksmester i klubliv – Sæby Golfklub

24. marts 2015 - kl. 0:03 - af

IMG_3667Det var en glad bestyrelsesformand fra Sæby Golfklub, der fredag aften blev præsenteret foran 202tilhørere fra i alt 110 danske golfklubber og klubbernes brancheforening Dansk Golf Union, på DGU’s tema- & repræsentationsmøde i Middelfart den 20.-21. marts 2015. Bestyrelsesformand Svend Larsen, var på forhånd blevet særligt inviteret til at fremlægge for de fremmødte, hvad det er, der netop gør Sæby til topscoreren i medlemstilfredshed på samtlige punkter.

Topscorerposten er blevet synliggjort gennem DGU’s spørgeskemaundersøgelse ”Golfspilleren i Centrum”. – Et tiltag, som 76 golfklubber på landsplan har deltaget i 2014. Og Sæby Golfklub har scoret højt blandt både medlemmer og gæster, – så højt, at de på både spørgsmål til golfbanen og klublivet scorer over benchmarket fra resten af landet. Spørgeskemaet er udsendt til alle klubbens medlemmer pr. mail, og det resterer ikke på besvarelserne, da der er tilbagemeldinger fra flere end 28 %ift. sammenligningen med de øvrige klubber. Så da DGU’s udviklingschef Jonas Meyer gjorde status, over året der var gået for Golfspilleren i Centrum, blev han ved med at støde på de positive resultater til Sæby Golfklub , – især på spørgsmålene til fastholdelse af medlemmer og klubliv. Og dette fik altså udviklingschefen til at tage kontakt til Danmarksmestrene i Sæby med en ganske særlig invitation om at præsentere sig på årsmødet.

”Den tilfredshedsmåling vi ser nu, er et resultat af mange års flot arbejde fra tidligere bestyrelser, vores flotte golfbane og de mange frivillige vi har i Sæby Golfklub”, udtaler Svend Larsen, som med Nordjysk mådehold ikke hviler på laurbærerne, men blot ønsker at forsætte det gode arbejde bl.a. vha. fortsat at være lydhør for medlemmernes ønsker, gennem åbenhed og ærlighed samt naturligvis ved at sørge for at Sæby Golfklub fortsat er et dejligt sted at komme for medlemmer, gæster, sponsorer og ansatte. Han fortsætter: ”Vi kæmper ikke for at være som de andre, – men som os selv”, og meget tyder på, at det vist også er et godt spor at fortsætte på for sæbynitterne.

Golfspilleren i Centrum-undersøgelsen fortsættes i 2015, og fordelt på 3 runder udspørges alle aktive medlemmer på betydningsfulde forhold. Desuden udsendes spørgeskema til gæster efter deres besøg. I undersøgelsen fokuseres på flere kerneområder, – bl.a. nye medlemmer og træningsfaciliteter, et område hvortil der er utrolig stor fokus på fra alle golfklubber. I den forbindelse afholdes også åbent hus søndag den 19. april 2015, – den såkaldte Golfens Dag: Et åbent hus arrangement for alle interesserede.

En kommentar til “Danmarksmester i klubliv – Sæby Golfklub” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Danmarksmester i klubliv – Sæby Golfklub”

  • Udover det gode klubliv er golf også god motion, frisk luft i flot natur og så er det for alle ! Kom bare frit frem d. 19. april når Sæby golfklub holder Golfens Dag med mulighed for at høre mere og prøve lidt af spillet.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarksmester i klubliv – Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER