Lyngså smager på påskeøllet<br>…

Lyngså smager på påskeøllet

23. marts 2015 - kl. 0:24 - af

IMG_5919Selv om det er efter påske, kan påskebryg sagtens smage – det kan det hele året. Det mener bestyrelsen i Lyngså Boldklub, for de har lavet en aftale med Bo L. Jensen fra Danske Ølentusiaster, der møder op i klubhuset fredag 17. april for at fortælle om og demonstrere hele 8 forskellige øl. Heraf er der flere påskeøl imellem, men også øl der specielt er fremstillet til damer. Netop damerne kan sagtens drikke øl, der specielt er fremstillet til mænd, men det omvendte, er der heller ikke problemer med.

Ib Thomsen, der er formand for Lyngså Boldklub, fortæller, at klubben havde et lignende arrangement sidste år, hvor der var fuldt hus, og alle havde en fortræffelig og sjov aften i klubhuset. Foreningen er nødt til at indføre først til møllesystemet, så det er med at komme ud af hullerne og få bestilt billetter i tide. Prisen er kr. 130, -, men ud over smagsprøver på de 8 øl, er der også, det store kolde pølsebord med i prisen.

Billetter kan bestilles hos formand Ib Thomsen på mobiltelefon 20 23 06 11.

Arrangementet starter 19.00.

Tekst og fotos Cille Strøm

IMG_5926

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså smager på påskeøllet
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger