Mesterskaber i pardans<br>…

Mesterskaber i pardans

22. marts 2015 - kl. 13:44 - af

Folkedans10 regionale par har modigt meldt sig til regionsmesterskaber i folkedans, søndag den 29. marts i Manegen – Sæby Kulturhus.

En forholdsvis ny disciplin indenfor folkedans er regionsmesterskaber, en udfordring, der ikke helt har fået danseskoene indenfor, men på søndag den 29. marts afholdes der mesterskab for par i Danske Folkedansere Region Nord, hvor 10 modige par, der alle danser folkedans rundt i regionens foreninger – Frederikshavn, Sæby, Tårs, Gandrup, Hadsund og Hjørring, stiller op.

Der konkurreres i tre danse – Lette Hans, Grisen Brakte Låret og Den lille Hamborger. Undervejs bedømmes deltagerne af tre dommere, som kigger på dels den tekniske udførelse og dels den det kunstneriske udtryk i dansen.

Musikken til dansene leveres af Bodil Madsen på harmonika.

Kom og bak op!
– Vi kan kun opfordre alle interesserede til at møde op, lyder det fra de lokale folkedansere. Publikum vil opleve en koncentration hos deltagerne, men trods konkurrencepræget, også en afslappet og hyggelig stemning.

I løbet af dagen bliver der også lejlighed for publikum til at få rørt benene, lover arrangørerne, der gerne vil have lidt entré, men i øvrigt foreslår, at man selv tager eftermiddagskaffen med.

Konkurrencen finder sted søndag den 29. marts 2015 kl. 14.00 i Sæby Kulturhus, Rådhusvej, 9300 Sæby.

ÅB

Folkedans-musik

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mesterskaber i pardans
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER