Hørby Bazar tegner til succes<br>…

Hørby Bazar tegner til succes

21. marts 2015 - kl. 9:22 - af

IMG_0179Grundlaget for Hørby Bazar er på plads. Bazaren afvikles søndag den 29. marts 2015 kl. 11-15 på Hørby Efterskole, og to uger før dørene åbnes, kunne initiativtagerne Hanne Jakobsen, Ann Bang og Helle Brinkmann Larsen melde ”alt udsolgt”. Private og enkelte virksomheder fra stort set hele Vendsyssel har henvendt sig for at booke en bod. Og boder er der mange af – boder fyldt med tøj, sko, legetøj, smykker, kunsthåndværk og meget mere.

Helle oplyser: ” Vi holdt et lille møde, da vi nåede til 65 boder. Det mundede ud i, at vi tog forhallen i brug! Men ved 75 boder valgte vi at stoppe, så er der også plads til kunderne – som i øvrigt har GRATIS ADGANG”.

Og hvornår er man så kunde til Hørby Bazar?

Jo, det er man, når man kan svare ja til bare et af nedenstående spørgsmål:

  • Har du sans for en god handel?
  • Ønsker du nye forårsvarer på dine hylder?
  • Har du tænkt på, at det andre ikke kan bruge mere, måske lige er det, som du står og mangler?
  • Ønsker du at byde venner, naboer og andre på kaffe, the, sodavand, kage, frugt, pølsehorn elller lignende – til absolut billige priser?

Initiativtagerne tror på mange ”ja” svar, og er derfor nu i gang med forberedelserne til dagen. Ann Bang, som i det daglige er køkkenleder på efterskolen, har derfor indbudt de to øvrige, som begge bor i Hørby, til en bage eftermiddag på efterskolen:

”Jeg kom til sidste år at love, at der ville være flere pølsehorn i år, og det har jeg tænkt mig at holde”, siger Ann og Hanne Jakobsen tilføjer: ”Men heldigvis skal vi ikke bage kage. Vi er nemlig så heldige, at når man får en idé i Hørby, så støttes der op om den – så vi glæder os til at se og smage folks hjemmebag”.

Til spørgsmålet om, hvad der får de tre piger til at lave et sådan arrangement lyder svaret: ”Fordi det er sjovt. Folks opbakning og efterskolens tilbud om at danne rammerne gør det muligt. Ja og så støtter vi jo et par gode sager med overskuddet, som i år går til Hørby Bylegeplads og Hørby BørneMusikFestival”, slutter de tre arrangører.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Bazar tegner til succes
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER