Forårsmodeshow hos Kjolegården…

Forårsmodeshow hos Kjolegården…

21. marts 2015 - kl. 10:29 - af

KjolegaardenMandag den 23., tirsdag den 24. og torsdag den 26. marts kl. 19 slår Kjolegården atter dørene op for et super spændende modeshow. Til showet vil man kunne opleve en bred vifte af forårets lækre nyheder fra alle de kendte mærker, men også nyheder fra nye mærker som House of Soul, Piccadilly, Frank Lyman, My Soul og Pont Neuf.

Der vil blive vist tøj i mange stilarter indenfor både hverdagstøj, arbejdstøj og naturligvis også festtøj. Om du er mest til casual jeans og bluse, det rå look eller den mere bløde boheme stil, så kan du være sikker på, at der vil være tøj, der falder i din smag.

Aldersmæssigt spænder Kjolegården også bredt – modellerne til showet dækker aldersmæssigt fra 28 til 74 år, så ingen grund til ikke at lægge vejen forbi til et helt sikkert fantastisk modeshow.

Det er gratis at deltage, og der er endnu ledige pladser, så ring endelig og book en plads på tlf. 9846 5068 – og du får lækker kaffe og kage, imens du kan nyde synet af de flotte nyheder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsmodeshow hos Kjolegården...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER