Byrådet holder sit næste møde den 25. marts

Byrådet holder sit næste møde den 25. marts

21. marts 2015 - kl. 10:23 - af

byraadet_logo_600x250Når Byrådet i Frederikshavn Kommune holder sit næste ordinære møde om aftenen tirsdag den 25. marts, vil det være med 16 punkter på dagsordenen, fordelt med 14 åbne og 2 lukkede punkter.

Næsten alle punkterne har været behandlet – og er måske allerede afklaret – i diverse udvalg, inden de er nået til Byrådets endelige beslutning. En del af punkterne har derfor også været beskrevet undervejs i forløbet her i avisens spalter.

På dagsordenen er bl.a. et forslag til lokalplan for et bolig-, ferie- og fritidsområde ved Nordsøvej i Skagen, en endelig vedtagelse af Kommuneplan 2015 samt en klimatilpasningsplan, en evaluering af beslutningskompetencer for lokalplaner samt vedtagelse af boligpolitik.

Endvidere skal Byrådet behandle spørgsmålet om en tillægsbevilling til klimasikring, kommunal selvskyldnerkaution for låneoptagelse i Frederikshavn Havn, låneoptagelse og pantebreve vedr. Boligforeningen Vesterport, kommunegarantier til varmeværkerne i Præstbro og Hørby med henblik på låneoptagelse.

Endelig er der et punkt om prioritering af rådighedsbeløb til anlægsprojekter til Bæredygtigt Børneområde samt et punkt om folkeskolernes kvalitetsrapport for 2013-14.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byrådet holder sit næste møde den 25. marts' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER