Børneteater i SFO<br>…

Børneteater i SFO

21. marts 2015 - kl. 0:07 - af

IMG_7737_600x250Torsdag eftermiddag i uge 12 havde børnene i SFO, der står for skolefritids-ordningen, samt børn fra 0 – 3. klasse inviteret forældre søskende og andre pårørende til en teaterforestilling i 3 akter i SFO-salen på Stensnæsskolen. De inviterede tog imod tilbuddet, for salen var fyldt op til sidste plads, hvilket vil sige omkring 150 personer.

Askepot, Tornerose og Kejserens nye ”tøj” var hvad publikum fik at se.

Kejserens nye ”tøj” blev spillet af alle drengene, som går fra 0 til 3. klasse. Tornerose blev spillet af børn, som ikke til dagligt går i SFO, og Askepot klarede pigerne, der til daglig går i 0 til 3. klasse.

I flere uger havde børnene øvet sig sammen med pædagoger og diverse hjælpere, i det der kaldes understøttende undervisning. Børnene havde også flittigt deltaget i fremstillingen af kulisser til scenen samt været med til at sy tøj. Hjemmefra var også medbragt en del tøj og klude, der kunne bruges på scenen, og selv de gamle gemte uniformer fra Albæk Centralskoles (nu Stensnæsskolen) hornorkester, der fungerede i slutningen af 1950-erne og i 1960-erne, var fundet frem fra gemmerne, og blev brugt af ”hoffet” i eventyrerne på scenen. Ganske vist kneb det for nogle af børnene at fylde uniformerne ud, men pyt; det betød mindre. At dømme efter bifaldene var publikum i hvert fald tilfredse, og det var det væsentlige, sammen med at de optrædende børn tydeligt glædede sig over at have leveret forestillingerne.

Efter forestillingen var der bagt eventyrkager med flotte glasurfigurer i flotte farver. Kagerne blev serveret for de voksne sammen med kaffe, og til børnene var der saftevand.

Tekst og fotos Cille Strøm.

IMG_7773 IMG_7755 IMG_7748 IMG_7745 IMG_7769 IMG_7771 IMG_7772 IMG_7749 IMG_7747 IMG_7765 IMG_7744 IMG_7757 IMG_7751 IMG_7759

En kommentar til “Børneteater i SFO
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Børneteater i SFO
…”

  • Det har uden tvivl været en god og hyggelig teater-aften m.m. Dejlige billeder af de kære børn – nogle måske med en skuespiller-karriere foran sig, hvem ved. Kan dårligt lide at vælge ud, for alle disse dejlige børn har uden tvivl leveret varen til ug. Men kan ikke lade være med at lægge mærke til pigen, der har rollen som Askepot. Hun ser ud til at have evner på dette område, og det i den grad. I det hele taget dejligt for børn at få lov til at udfolde sig…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børneteater i SFO
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER