Sæby Antenneforening rykker ind i Grønnegade

Sæby Antenneforening rykker ind i Grønnegade

20. marts 2015 - kl. 0:11 - af

SONY DSCDet lokale, som tidligere havde Gaayaas som lejer, er nu lejet ud til Sæby Antenneforening, som forventer at rykke ind 1. maj.

Bent Skrubbeltrang, som er ejer af bygningen fortæller, at der har været rygter om, at det var en dyrlæge, der skulle leje lokalerne, det er rigtigt, men som markedet ser ud nu, er det først til mølle princippet, der gælder.

Han fortæller videre: ”Vi har mange problemer med at leje lokaler ud, og det er simpelthen fordi, de evt. lejere ikke kan få opbakning fra deres bank. Vi har flere lokaler bl.a. i Vestergade, hvor Berg Hair Style og Unik holdt til, de er endnu ikke udlejet, og det er synd for bymiljøet.

Vi starter om 14 dage med at renovere Grønnegade 11 både ude og inde, og fortsætter i Vestergade 16, så der bliver noget pænt at se på, og så må vi håber, at bankerne er noget mere velvillige overfor kommende butiksindehavere i byen, så de tomme lokaler kan blive udlejet”.

Sæby Antenneforening blev stiftet den 25. marts 1981 og dækker stort set hele Sæby by. Den 1. januar 2014 var der ca. 3.800 medlemmer, og der er således tale om en meget høj tilslutningsprocent.

Bestyrelsen bestræber sig hele tiden på at følge med udviklingen og samtidig holde kontingentet så lavt som forsvarligt i forhold til den nødvendige investeringskapital.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Antenneforening rykker ind i Grønnegade' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER