Kvinde har du styr på det?<br>…

Kvinde har du styr på det?

20. marts 2015 - kl. 9:13 - af

IMG_2637_600x250Spar Nord Sæby holdt onsdag aften et super kvindearrangement, hvor temaet for aftenen var – Kvinde har du styr på det? Vi er ligeglade med farven på dine strømper, men vi er ikke ligeglade, hvis du snyder dig selv.

Banken havde inviteret til en hyggelig aften med vigtig info blandet med god mad og et glas vin, og de var 50 kunder og ikke kunder.

Der var besøg af Lola Kihl Nørgaard fra Spar Nords formuecenter, som fortalte om kvinder og pension mm., og vigtigheden af at også kvinder tænker over fremtiden. Det er ofte kvinden, der går på nedsat tid, når der kommer småfolk, kvinder har det mindre betydelige job, og det til trods for at undersøgelser viser, at flere kvinder på 35 år har en længere uddannelse end mænd på samme alder.

Ligeledes var der besøg af advokat Helle Mørch Sørensen fra HjulmandKaptain. Hun gjorde alle klogere på skilsmisse, død, pension, arv osv. Der kom rigtig mange gode spørgsmål, og der blev ivrigt taget notater.

En rigtig hyggelig aften – alle var meget positive, og synes de fik meget ny og nyttig viden med sig hjem.

Rikke Kloppenborg sluttede af med at sige tak for en god aften og opfordrede alle til at se deres forsikring/pension igennem – noget som Spar Nords rådgivere gerne vil hjælpe med.

IMG_0225 IMG_8030 IMG_6079

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvinde har du styr på det?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER