Basket slutspilskamp i 1. division vest

Basket slutspilskamp i 1. division vest

20. marts 2015 - kl. 12:35 - af

Basketball2014_600x250Søndag den 22. marts kl. 15.45 tager Sæbys basket damer imod Skovbakken fra Århus i Sæby Fritidscenter. Holdet håber på revanche i dette andet opgør i slutspillet, hvor der spilles bedst ud af tre kampe.

Det blev til et knebent nederlag til Sæbys damer i det første opgør med cifrene 40-38 i Skovbakkens favør. Sæby førte i det meste af kampen, men måtte se sig slået i slutsekunderne. Holdet har forberedt sig godt i løbet af ugen, så der er lagt op til spænding i søndagens kamp, hvor et forhåbentligt talrigt publikum vil møde op og støtte hjemmeholdet.

Sæby stiller med følgende spillere:

4 Signe Brandt

6 Marie Sörensen

7 Line Ypkendanz

10 Charlotte Simonsen

11 Louise Munch

12 Nina Munck

13 Henriette Sørensen

14 Christina Legaard

17 Cathrine Frahm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Basket slutspilskamp i 1. division vest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER