Stadig gang i planer for Volstrup Skole

Stadig gang i planer for Volstrup Skole

19. marts 2015 - kl. 10:31 - af

Volstrup_600x250Der er stadig gang i planerne for Volstrup Skole og kommunens salg af skolen.

Det bekræfter borgmester Birgit Stenbak Hansen, som Sæby Avis har kontaktet, efter at et punkt vedr. salg af Volstrup Skole var på Økonomiudvalgets lukkede dagsorden på udvalgets møde i går.

Birgit Stenbak Hansen forklarer, at Økonomiudvalget i går behandlede en henvendelse fra køberne af Volstrup Skole med henblik på at få 4 måneder yderligere til at konkretisere projektet. Det gav Økonomiudvalget håndslag på.

Det betyder ifølge borgmesteren samtidig, at et enigt økonomiudvalg har godkendt en anmodning om, at fristen for sikring af købesummen udskydes med 4 måneder, og at anden rate af betalingen skal falde, inden de 4 måneder er gået.

Sæby Avis kunne tilbage i oktober måned fortælle, at Frederikshavn Kommune med Byrådets godkendelse var klar til at afhænde Volstrup Skole til Vækstgruppen Sæby Business Park A/S. Købesummen var aftalt til 1,8 mio. kr., og når et anslået mæglersalær i forbindelse med handelen er fratrukket, forventedes det, at der kan tilflyde kommunekassen ca. 1.550.000 kr., ligesom der fremover årligt vil kunne spares diverse udgifter på ca. 342.000 kr. på de tidligere skolebygninger.

Sæby Avis har også kontaktet Sæby Business Park A/S, som på baggrund af Økonomiudvalgets seneste beslutning gerne vil vente nogle måneder med en nærmere beskrivelse af sine planer.

I det oprindelige oplæg, som Byrådet behandlede tilbage i efteråret, og som Sæby Avis beskrev allerede i efteråret, indgik planer om at omdanne bygningerne til Sæby Væksthus, hvor iværksættere og andre, som går med en idé, et projekt eller med planer om at starte virksomhed i form af industri, handel eller et håndværk kunne få mulighed for at leje lokaler m.v. – altså i høj grad innovativt og møntet på iværksætteri.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stadig gang i planer for Volstrup Skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER