168 kvinder til modeshow på Hotel Viking

168 kvinder til modeshow på Hotel Viking

19. marts 2015 - kl. 0:03 - af

IMG_9676Forårsmoden med de nye tendenser med rosa i forskellige nuancer samt sort og hvidt som dominerende var i fokus, da Aktive Kvinder i Sæby samlede ikke færre end 168 deltagere til et stort modeshow på Hotel Viking. Arrangementet blev en kæmpe succes.

Lokale mannequiner og tre dressmen fra de 13 deltagende forretninger fra Sæby og Frederikshavn sikrede succesen sammen med den veloplagte konferencier, Hans Ole Kalhøj, der havde svært ved at skjule sin begejstring, når yndefulde mannequiner præsenterede lækkert undertøj.

Det blev en festlig og inspirerende aften, hvor både forretningerne, konferencier, musiker og Hotel Viking udførte et flot stykke arbejde. Nogle af forretningerne havde opstillet boder, hvor man i pausen kunne få yderligere inspiration eller handle.

Efter formanden, Karen Drastrups velkomst og inden starten på selve modeshowet serverede Hotel Viking en lækker tapas-tallerken.

Herefter gik det slag i slag med præsentation af den nye mode. De deltagende forretninger havde hver tre mannequiner/dressmen på scenen ad gangen, og Hans Ole Kalhøj guidede på både informativ og festlig vis gennem showet til den musikledsagelse, Niels Evald stod for. På indgangsbilletterne blev der udtrukket mange flotte gaver skænket af forretningerne.

Efter kaffe og muffins fulgte anden afdeling, hvor forårets mode igen blev præsenteret i rigt mål. Både flotte kjoler, mange forskellige forårssæt, fritidstøj, lækkert undertøj, smykker og sko samt frisurer og hudpleje var med til at sætte prikken over i’et.

Showet sluttede med, at det veloplagte publikum klappede mannequiner og dressmen ind til en samlet præsentation. Det store bifald var en understregning af, at der havde været tale om et særdeles vellykket arrangement, så der er ingen tvivl om, at det vil blive søgt gentaget næste år. Da bifaldet havde lagt sig blev de sidste gevinster udtrukket.

De deltagende forretninger var i øvrigt Anette, Mix-it, Kjolegården, BB Lingeri, Mr. Tage Rasmussen, Brunø, Kalhøj, Zjoos, Lottes Guld & Sølv, Ravsliberen, Frisør Lisbeth Kristensen samt Jannis Hudpleje og Nyholmstrand Sko fra Frederikshavn.

IMG_9681 IMG_9679 IMG_9677

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '168 kvinder til modeshow på Hotel Viking' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER