Rasmus Nøhr & Band på Frank’s…

Rasmus Nøhr & Band på Frank’s…

18. marts 2015 - kl. 7:57 - af

rasmusnohr_bannerEfter et års pause er Rasmus Nøhr og Co. tilbage på Frank’s Restaurant.

Den 10. og 11. april er der dømt intimkoncert og Nordjyske tapas i Frank’s arrangementskoncept: Mad & Musik.

Oplev bl.a “Sommer i Europa”, “Det glade pizzabud”, “Retoursekund” og “Fra kæreste til grin” og alle de andre gode numre.

“Sidst Rasmus besøgte os var der en helt speciel stemning. Rasmus formår med sin drengede og lidt kejtede personlighed, virkeligt at tage publikum med helt ind i sin optræden”. udtaler Frank Størup

Lokal, og så alligevel
Vi arbejder udelukkende med lokale råvarer i vores køkken. På artist siden tør vi dog godt at vælge københavnske Rasmus Nøhr – han er det tætteste man kommer på en musikalsk råvare der er godt for sjælen – og Rasmus selv er utrolig glad for Nordjylland. Se bare denne udtalelse fra hans sidste besøg i regionen:

“Hvis man I storbyerne savner smil , samvær , samhørighed, åbenhed , gæstfrihed og næstekærlighed – så tag ud i overskudsDanmark – der kan man stadig få øjenkontakt ,en gammeldaws samtale, mente krammere og god kaffe – huslejen er også menneskelig …” – citat fra Rasmus Nøhr officielle facebook side”

Billetter til koncerten er til salg på www.franks.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rasmus Nøhr & Band på Frank’s...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER