DM i “24 Timers Løb” – ved havet i idylliske Sæby

DM i “24 Timers Løb” – ved havet i idylliske Sæby

17. marts 2015 - kl. 8:15 - af

24timerved havet_600x250SIK 80 er arrangør for ’24TimerVedHavet’ og for Tanja Nielsen skrider forberedelserne til arrangementet i Sæby planmæssigt fremad. Tanja er formand for løbsudvalget, der blandt andet koordinerer den store gruppe af frivillige, der arbejder med arrangementet. Og i år er der en ekstra grund til at glæde sig.

”Vi fik stablet et professionelt, succesfuldt og veltilrettelagt arrangement på benene i 2014 med ’24Timer VedHavet’, og på den baggrund er det lykkes os, at trække Danmarksmesterskaberne i 24-timers-løb til Sæby”, fortæller Tanja Nielsen stolt.

”Det er et kæmpe skulderklap til de mange frivillige, medlemmer i SIK 80 og forældre, der støtter op om arrangementet, og som sidste år såvel som i år, yder en kæmpe indsats for at få det hele til at gå op i en højere enhed”.

Et DM stiller krav
”Med et DM i paletten af løb stilles der flere krav til arrangementet. Det er med til at løfte alles arrangement og indsats. Det er bl.a. også derfor, at ruten er forkortet til 2 km., da 24 – timers single-løberne skal have en kort distance til forplejning i de sidste faser af løbet”, forklarer Tanja.

”Og vi tager det som en fantastisk udfordring og en kæmpe bonus for arrangementet at afholde DM her i det Nordjyske. Vi glæder os meget til at se de mange seje ultraløbere tilbagelægge ruten side om side med de mange stafethold”, fortæller Tanja.

”Her er det også vigtigt at påpege, at selv om 24TimerVedHavet anno 2015 inkluderer et DM, så er løbet frem for alt et socialt løb og et stafetløb, som henvender sig til alle, der kan tilbagelægge 2 km. Det er til dig, dit firma, din familie, dit sportshold og sågar din bedstemor. Her kan alle være med”.

Internationalt islæt
I 2014 var der mange deltagere fra især Norge. I år er ambitionen større. Kort sagt; flere løbere fra flere nationer.

”I 2014 var der mange nordmænd, der deltog, og vi håber på, at de kommer til Sæby igen i år. Og så har vi allerede fået den første tilmelding fra Tyskland, og det endda til 3 x Marathon. Så vi er spændt på at se, hvor mange lande vi får deltagere fra”.

Plads til dig og dine kollegaer
Virksomheder kan købe en sponsorpakke til ’24-timer ved Havet’, og får dermed automatisk muligheden for at tilbringe en hyggelig dag i selskab med kollegaerne og et par løbesko. En af de mange lokale sponsorer er Spar Nord, der for andet år i træk er hovedsponsor for arrangementet. Her er erhvervskundechef Rune Dam Dyhr en varm fortaler for løbet.

”Fra Spar Nords side bakker vi meget gerne op om fantastiske initiativer, som kommer lokalsamfundet til gode. Og det vil være rigtig dejligt, hvis 24TimerVedHavet bliver en tilbagevendende begivenhed. Det vil trække mange deltagere og deres familie og venner til Sæby og give omsætning i byen.

”Og så er det jo chancen for at få pulsen op på selve dagen. Spar Nord deltog sidste år med 24 timers stafethold, hvilket var en super god og hyggelig oplevelse i fantastiske omgivelser, og vi skal helt sikkert have flere med i år”.

Kig forbi
Hvis man blot er nysgerrig på, hvordan man overhovedet kan klare at løbe 24 timer i træk, men ikke selv er parat til at deltage på et stafethold eller tilbagelægge et maraton, så kan man altid kigge forbi. For som Tanja siger:

”Man må jo hjertens gerne være med som tilskuer. Sidste år havde vi en række nordmænd, der iført klapstole og dåseøl heppede på løberne, når de passerede Sæby Søbad, og de var med til at skabe en superfin stemning. Så kig endelig forbi Sæby Havn d. 30. maj”.

Det er muligt at tilmelde sig på www.24timervedhavet.dk, og se mere til arrangementet på www.facebook.com/24timervedhavet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER