Valgt til Turistudviklingsfonden Nordjylland

Valgt til Turistudviklingsfonden Nordjylland

16. marts 2015 - kl. 8:04 - af

tina_kjellberg_600x250Region Nordjyllands Udvalg for Vækst, Innovation og Kompetencer er på sit seneste møde blevet orienteret om Turistudviklingsfonden Nordjylland, hvortil Regionsrådet er blevet anmodet om at udpege et medlem.

Orienteringen og udpegningen hænger sammen med ændrede vedtægter i februar i år. Business Region North Denmark (BRN) har besluttet at etablere en selvstændig bestyrelse for den fælles nordjyske turismeindsats. I den forbindelse ændres vedtægterne for den nuværende Turistudviklingfond Nordjylland, så denne fremover kan virke som juridisk ramme for turismeindsatsen i regi af BRN. Samtidig giver Regionsrådet samtykke til at ændre vedtægterne.

Turistudviklingsfonden Nordjylland skal sikre en regional forankret koordinering og rådgivning af turismeindsatsen i Nordjylland, der kan medvirke til at styrke den samarbejdende turisme.

I henhold til Regionsrådets konstitueringsaftale er den nuværende repræsentant i Turistudviklingsfondens bestyrelse fra Socialdemokraterne. Man enedes om at udpege Tina Juul Kjellberg, Ålbæk, som besidder hvervet frem til næste regionsrådsvalg i november 2017. Udvalget afholder mindst 2 årlige møder.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Valgt til Turistudviklingsfonden Nordjylland ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER