Landsindsamling i Kræftens Bekæmpelse

Landsindsamling i Kræftens Bekæmpelse

15. marts 2015 - kl. 9:36 - af

kraeftens_bekaempelse_vis_flaget_600x250Søndag den 12. april er der Landsindsamlingsdag i Kræftens Bekæmpelse, og den er en dag, hvor danskerne sætter bekæmpelse af kræft på dagsordenen. Kræft berører mange af os på et eller andet tidspunkt i vores liv – som patienter, som pårørende og som efterladte.

Alle, der er med i landsindsamlingen, har en god grund til at deltage og har en væsentlig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte, en indsats, der skaber håb og redder liv. Derfor giver Kræftens Bekæmpelse igen i år mulighed for, at være med i landsindsamlingen den 12. april.

Sidste år indsamlede 28.000 frivillige 35.6 millioner kr. ind på landsplan, og i Sæby indsamlede 140 frivillige 123.000 kr. Lad os sammen vise flaget søndag den 12. april og gøre det endnu bedre.

Meld dig som indsamler på enten www.indsamling.dk eller på tlf. 7012 2015.

I Sæby kan man tilmelde sig på tlf. 9846 1073 eller 9846 3273/3026 0473.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Landsindsamling i Kræftens Bekæmpelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER