To huse i Dybvad foran nedrivning…

To huse i Dybvad foran nedrivning…

14. marts 2015 - kl. 10:05 - af

Nedrivning Skaevevej 149 3 copyNår det kommunale distriktsudvalg holder sit næste møde den 17. marts, vil der i et orienteringspunkt på dagsordenen være en sag om ”Puljen for landsbyfornyelse 2014-2015” – populært kaldet nedrivningspuljen.

Det fremgår, at pulje 4 kommer i udbud i ugerne 12-13, ligesom der arbejdes på at lave endelige aftaler for pulje 5. Pulje 4 omfatter 6 huse, heraf 2 i Dybvad, nemlig Hanken 1 og Ålborgvej 427. Desuden er der huse i Mejling, Skærum, Strandby og Jerup.

Formand for Distriktsudvalget er Mette Hardam (V).

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To huse i Dybvad foran nedrivning...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER