Generalforsamling afholdt i Sæby Golfklub

Generalforsamling afholdt i Sæby Golfklub

14. marts 2015 - kl. 11:06 - af

Golf_600x250Sidste tirsdag blev der afholdt generalforsamling i Sæby Golfklub, og med fint antal fremmødte kunne bestyrelsesformand Svend Larsen berette om et år, der trods sine udfordringer, har markeret Sæby Golfklub på danmarkskortet for bemærkelsesværdige positive evalueringer og nye tiltag, til gavn for medlemmerne, gæsterne og sponsorerne.

For regnskabsåret præsenterede kasserer Else Steen et resultat, der dog med et lille underskud for året betragtedes som tilfredsstillende, set i lyset af bl.a. investeringer, der i de kommende år medfører økonomiske fordele for driften, men også negative påvirkninger fra bl.a. oversvømmelserne der ramte banen i slutningen af sæsonen 2014.

Afgående bestyrelsesmedlemmer var efter henholdsvis 9 og 3 år Søren Sørensen og Helle Jensen. Nye bestyrelsesmedlemmer blev som baneudvalgsformand Poul Thomsen og begynderudvalgsformand Flemming Sørensen. Alle fire fik anerkendende bifald fra de fremmødte tilhørere.

En ny sæson står nu for døren, og med åbningsmatchen 28. marts hejses flaget på ny.

For de der pt. stadig har til gode at se sig omkring i golfsportens verden, afholder Sæby Golfklub søndag den 19. april kl. 10-12 Golfens Dag. Et åbent hus arrangement hvor alle interesserede i alle aldersklasser er hjertelige velkomne. Her vil der også være gode tilbud for prøvemedlemmer til sæsonen 2015.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling afholdt i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER