Tandlægerne Vestergade byder velkommen til ny tandlæge

Tandlægerne Vestergade byder velkommen til ny tandlæge

13. marts 2015 - kl. 10:35 - af

Gulan_tandlaegeDen 1. marts starter Gülen Kapcak hos Tandlægerne Vestergade. Gülen er en meget erfaren tandlæge og har de seneste år arbejdet som tandlæge i Fjerritslev. Hun har i flere år arbejdet på egen klinik i Ankara i Tyrkiet. Klinikkens patienter bestod fortrinsvis af udenlandske patienter, hvilket betyder, at Gülen taler dansk, engelsk, tysk, italiensk og tyrkisk. Gülen har bestået sin autorisation ved Tandlægeskolen på Københavns Universitet, og hun overtager efter tandlæge Nina Vejby, der er startet i den kommunale tandpleje i Frederikshavn.

FAMILIETANDLÆGEN – Tandlægerne Vestergade kan tilbyde alle former for gængse tandbehandlinger. De har fast tilknyttet en tandkirurg med speciale i implantater og en narkoselæge, så der kan tilbydes behandlinger under fuld narkose.

Til daglig er de to tandlæger, en tandplejer og 5 klinikassistenter på klinikken.

Klinikejer Inge Kjær Andersen fortæller, at der er sket meget hos Tandlægerne Vestergade. Hele bygningen er blevet renoveret ude som inde, og de kan nu byde velkommen i en meget moderne klinik, der lever op til fremtidens krav, ligesom de er medlem af kæden ”dinTANDLÆGE”, der sikre, at de tilknyttede klinikker løbende udvikler sig, og at klinikken forventer at blive ISO Certificeret i 2015.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tandlægerne Vestergade byder velkommen til ny tandlæge ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger