Wafande til påskearrangement på Torvet

Wafande til påskearrangement på Torvet

11. marts 2015 - kl. 16:45 - af

WafandeNu hvor solen og varmen så småt er ved at vende tilbage og minder os om foråret og sommeren, kan vi nu løfte sløret for hvad vi har i vente til årets påskearrangement på Torvet i Sæby.

Traditionen tro er de tre Handelsstandsforeninger i Skagen, Frederikshavn og Sæby gået sammen med Nordjyske Medier om at arrangere en påskelørdags-event i de 3 byer. De har i år gjort et kæmpe scoop med kunstneren Wafande, som er et af tidens hotteste navne.

Ikke alene er Wafande et af tidens store navne på musikscenen, hvor han har fået os til at synge med på ”Gi’ mig et smil” og ”Uartig”, men han er efterhånden også et kendt ansigt på tv-skærmen fra blandt andet programmer som TV2’s Voice Junior og Toppen af Poppen.

I løbet af dagen vil man også kunne opleve nogle af de lokale upcomming bands underholde på Torvet, så der vil være fuld musik til handlen i butikkerne, der i dagens anledning har masser af gode tilbud og holder åbent til kl. 16.00.

Men underholdningen stopper ikke her – direktøren for Coolshop i Nørresundby, Jacob Risgaard, er vært for et stort påskelotteri. Overskuddet fra lotteriet går ubeskåret til Familier med kræftramte børn, som netop er en af Risgaards mærkesager.

Foreningen Familier med kræftramte børn gør en stor indsats for at hjælpe, og i samarbejde med SE og HØR har Jacob Risgaard og fem andre kendte danskere sagt ja til en udfordring, der skal skaffe mange penge til formålet.

Så der er al mulig grund til allerede nu at glæde sig til en forrygende lørdag i musikkens navn.

Hvem de andre kunstnere er, bliver afsløret på et senere tidspunkt sammen med det endelige program for påsken.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wafande til påskearrangement på Torvet ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER