Underskud i Voerså IF<br>…

Underskud i Voerså IF

9. marts 2015 - kl. 0:03 - af

IMG_7699– Selvfølgelig er vi opmærksomme på, vi i år har røde tal på bundlinjen, men det bliver der taget højde for i form af besparelser, så vi kan komme på ret køl igen til næste år, indledte formand Ole Kristensen i sin beretning, da Voerså IF afholdt generalforsamling i klubhuset torsdag 5. marts.

Underskuddet er på godt kr. 53.000, -, men det bekymrede ikke formanden synderligt, da det var opstået på grund af opsat solfangeranlæg på klubhusets tag. I løbet af ganske kort tid vil besparelserne, på det især varme vand vise sig. Klubben har lige knap 200 medlemmer, der spiller trænings- og turneringskampe, hvor alle skal i bad bagefter. I Voerså IF har man hele tiden været bevidst om, at det varme vand er en hård post på udgiftssiden, så derfor besluttede bestyrelsen opsætning af solfangeranlæg.

Ole Kristensen omtalte også klubbens fodboldhold, både uden – og indendørs hold, samt badmintonafdelingen. Herudover havde der været afholdt fastelavn, træningslejr i Hvide Klit, fodboldskole, en god og velbesøgt idrætsuge og julearrangement i byen og hallen.

Af tiltag i 2015 nævnte formanden idrætsugen i uge 31 hvor også fodboldskolen er en del af.

– Det her sted skal være et godt sted at være. Et sted for os alle sammen hvor ingen er mere end andre. Et sted hvor der er godt at være fodboldmæssigt og rent socialt – især det sidste. Men for at det kan være det, skal alt være i orden, og det arbejder vi hårdt på hver dag. For at det hele kan køre, kræver det en masse frivillig arbejdskraft, ellers ville der ikke kunne køres en klub som vores. Der er virkelig lagt mange frivillige timer i klubben – og så fungerer det, når alle tager en tørn. Til sidst vil jeg gerne rette en tak til alle, som har hjulpet os i sæsonen. Tak til Voerså IFs Venner for den praktiske hjælp, og det økonomiske sikkerhedsnet, de spænder ud under os samt tak til sponsorerne. En stor tak skal også rettes til Frederikshavn Kommune og ikke mindst til mine samarbejdspartnere i bestyrelsen, sluttede formanden i sin beretning.

Nyvalgt til bestyrelsen blev Janus Friis og Allan Eckhardt i stedet for Birgitte Nielsen og Carsten Gade. Carsten Gade fortsætter dog som suppleant til bestyrelsen sammen med Kasper Kristensen og Mark Molbjerg.

Revisorer er fortsat Bjarne Kongsbak og Poul Thomsen.

Tekst og fotos: Cille Strøm.

IMG_5766

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Underskud i Voerså IF
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER