Rokeringer i Børne- og Ungdomsudvalget…

Rokeringer i Børne- og Ungdomsudvalget…

9. marts 2015 - kl. 0:06 - af

FHK_Logo_cmykBørne- og Ungdomsudvalget skulle på sit seneste møde drøfte punktet ”Stedfortræder” som følge af, at formanden Christina Lykke Eriksen (SF) forventes at være på barsel frem til omkring november måned. I hendes sted er Søren Visti Jensen (SF) indtrådt som menigt medlem af udvalget.

Det var så ventet, at Pia Karlsen (V) som udvalgets næstformand skulle lede møderne midlertidigt, inden formanden kom tilbage fra barsel. Imidlertid fremgår det af beslutningsreferatet, at man har besluttet, at Brian Kjær (A) varetager denne tjans i formanden fravær.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rokeringer i Børne- og Ungdomsudvalget...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER