Præcisering om mødeleder i B&U-udvalg

Præcisering om mødeleder i B&U-udvalg

9. marts 2015 - kl. 12:42 - af

FHK_Logo_cmykArtiklen om rokeringer i Børne- og Ungdomsudvalget, som er bragt tidligere, kunne give anledning til misforståelser. Når Sæby Avis skrev, som skrevet blev, skyldes det formuleringen i referatet fra udvalgets møde.

Avisen er blevet gjort opmærksom på, at det er ganske korrekt, at Søren Visti Jensen (SF) indtræder i udvalget som menigt medlem, mens formanden, Christina Lykke Eriksen (SF) er på barsel. Samtidig er Pia Karlsen (V) udpeget som fungerende formand og mødeleder i Lykke Eriksens barselsperiode. Såfremt Pia Karlsen måtte få forfald til et møde i B&U-udvalget, vil Brian Kjær (A) indtræde som mødeleder i disse konkrete tilfælde.

Sæby Avis beklager eventuelle misforståelser.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Præcisering om mødeleder i B&U-udvalg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER