Generalforsamling i SIK 80<br>…

Generalforsamling i SIK 80

9. marts 2015 - kl. 8:38 - af

Gunnar Møller Nielsen, for copyDet var en glad formand, som kunne byde velkommen til årets generalforsamling i SIK 80, og da der ikke var stole nok til alle, måtte de yngste så sidde på gulvet, men det var jo et positivt problem.

2014 var et begivenhedsrigt år for klubben både sportsligt og aktivitetsmæssigt. På det sportslige plan markerede de sig helt i top i Danmark med danske mestre og vestdanske holdmestre. Endvidere var de den klub i kommunen, som havde det største hold til kommunens ”Godt Gået” prisuddeling.

Formand Gunnar Møller fortæller: ”Vi har en trænerstab i klubben, som uddanner sig og viser interesse for børnenes sociale og sportslige udvikling. Det gør at mange af medlemmerne bevarer forholdet til klubben og når et højt niveau.

I 2014 fik Atletikstadion lys på løbebanen, nyt lydanlæg og renovation af længdespring og spydkast. Endvidere blev der indkøbt højdespringsmadras ved hjælp af støtte fra sponsorer. Stadion har derfor været benyttet mere her i vinter end tidligere år.

Vi har stadig aktiviteten Sjov Fredag og Sæbygaardløbet, og Floorball afdelingen har fået flere medlemmer det sidste år. Ny aktivitet i 2014 var 24timervedhavet, som blev en succes. Tanja Nielsen var formand for løbsudvalget og lavede et kæmpe arbejde. Desværre gav løbet lidt underskud, hvilket vi sætter alle sejl for bliver vendt til et overskud i år. Løbet er et god event for Sæby, så vi håber, at rigtig mange løbere bakker op om løbet i år.

Vi sætter nye sejl i år. Skole OL stævnet den 22. maj bliver klubbens største stævne indtil dato, og allerede nu er 320 elever tilmeldt. Atletikskole for de yngste årgange i uge27 er også nyt”.

Dirigent var Katharina Gadensgaard.

Der var genvalg til Karina Strunge, Ann-Cathrine Røntved og Morten Krogh. Bestyrelsen består desuden af Mads Krogh og Gunnar Møller Nielsen, sup. Lise Brunø og Marianne Fischer.

Revisor Martin Gadensgaard, sup. Kim Christensen.

Kasserer Karina Strunge fremlagde et positivt regnskab.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i SIK 80
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER