Nu er påsken og foråret lige om hjørnet

Nu er påsken og foråret lige om hjørnet

6. marts 2015 - kl. 0:04 - af

blomster_600x250Det er Sæby Havekreds og Super Best i Sæby enige om, så kom med til en dejlig inspirations aften, der starter kl. 19.00, onsdag d. 11. marts.

Det dygtige team i blomster hjørnet har denne aften sat alle sejl til for at give alle en rigtig forårsindsprøjtning, og de viser en masse omkring påskens dekorationer, men kommer bestemt også rundt om forårets mange muligheder med at udnytte den rigdom, der findes i natur og blomster verdenen.

Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål til blomsterbinderne, ligesom man får mulighed for at købe færdige dekorationer, endvidere kan blomster hjørnet også levere næsten alt hvad hjertet begærer i form af dekorationsmaterialer.

HUSK tilmelding senest i dag, d. 6. marts til Kirsten Jensen på 2859 3977 eller Mail@bejrevision.dk

Pris for medlemmer 50.- kr., ikke medlemmer 70.- kr.

Prisen er incl. kaffe og kage.

Alle medlemmer såvel som ikke medlemmer er rigtig velkommen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er påsken og foråret lige om hjørnet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER