GF refunderer 2,4 millioner til bilister i Vendsyssel

GF refunderer 2,4 millioner til bilister i Vendsyssel

6. marts 2015 - kl. 8:29 - af

_DSC3561.jpgGF Forsikrings bilister i Vendsyssel har i 2014 haft så få skader, at de nu får del i millionoverskud på bilforsikringen.

 

Har man egen bil og er forsikret hos GF Forsikring i Vendsyssel, er der grund til at glæde sig ekstra meget i disse dage. Vendelboerne har nemlig kørt så godt, at der kom overskud på bilskaderegnskabet i 2014.

– Det gode skaderegnskab kommer bilisterne til gode, for i GF er det kunderne og ikke aktionærerne, som deler årets overskud på bilforsikringen, fortæller Jens Jørgen Vinther, der er formand for GF Nord, og understreger, at man også får penge retur, selvom man har haft en skade i årets løb.

GF-bilisterne i Vendsyssel kan se frem til at dele i alt 2.369.885 millioner kroner. Det svarer til, at kunderne får 15 procent af forsikringspræmien for 2014 retur.

På landsplan sender GF Forsikring 134 millioner kroner tilbage til bilisterne. Pengene bliver overført til kundernes bankkonto den 13. marts.

Priser med sund fornuft
Men hvis der er så få skader, hvorfor så ikke bare sænke prisen fra årets start?

– Vi skal altid sikre os, at vi har penge nok i kassen til at betale for skaderne, hvis vejret for eksempel medfører mange skader, forklarer Jens Jørgen Vinther og uddyber:

– Dette system har GF benyttet siden 60’erne, og vi mener stadig, det er sund fornuft, at prisen afspejler de faktiske omkostninger.

Godt lokalkendskab
Et andet system, som har præget GF Forsikring siden starten, er det unikke klubsystem med nærhed til kunderne i lokalområdet.

– I Vendsyssel har vi kontor på Rimmensgade 27 i Frederikshavn og Brinck Seidelinsgade 7 i Hjørring. Mens andre forsikringsselskaber centraliseres med store kundecentre få steder i landet, tror vi fortsat på værdien af at være tæt på og kende kunderne, når de kommer på besøg eller ringer til os, slutter Jens Jørgen Vinther.

Fakta om overskudsdeling i GF
GF’s kunder er sluttet sammen i grupper, såkaldte forsikringsklubber, der har udgangspunkt enten i geografi eller med udgangspunkt i tilhørsforhold til et fag eller et firma. Når årets bilskaderegnskab er gjort op i den enkelte klub, bliver overskuddet fordelt mellem medlemmerne af klubben, dvs. også til de bilister, der har haft en skade i årets løb. Overskuddets størrelse afhænger af, hvor mange og hvor dyre skader, der har været i klubben.

I alt sender GF Forsikring 134 millioner kroner tilbage til bilisterne for 2014.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF refunderer 2,4 millioner til bilister i Vendsyssel ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger