Formandsskifte i IF Skjold Sæby…

Formandsskifte i IF Skjold Sæby…

5. marts 2015 - kl. 10:43 - af

FT foto til trykte medierBestyrelsen i IF Skjold Sæby har nu fundet en afløser for Asger Mortensen, der stopper som formand efter 8 år på posten.

Afløseren er den 50 årige Flemming Thingbak, der er direktør i Aalborg Cityforening og som en enig bestyrelse indstiller til valg som formand på generalforsamlingen senere i marts måned.

Bestyrelsesmedlem Mogens Pedersen fortæller at processen med at finde den nye formand startede umiddelbart efter at Asger Mortensen havde meddelt at han ikke genopstiller som formand på generalforsamlingen.

– Vi udarbejdede en prioriteret liste over potentielle formandsemner og det var Flemming Thingbak der stod øverst på denne liste. En god konstruktiv dialog med Flemming har nu efterfølgende medført at han har sagt ja til at overtage formandsposten og det er vi utrolig glade for siger Mogens Pedersen.

Flemming har med sin baggrund som tidligere selvstændig erhvervsdrivende, nuværende direktør i Aalborg Cityforening, fodboldspiller og træner i klubben, den basis og erfaring der skal til for at lede en forening af vores størrelse.

Vi har igennem 8 år med Asger Mortensen som formand gennemgået en fantastisk udvikling og vi er sikre på at vi med Flemming Thingbak som formand, har fundet den helt rigtige person til at føre klubben videre.

Flemming Thingbak fortæller om baggrunden for at sige ja til formandsposten:
“Jeg har altid haft min gang i klubben, som spiller og som træner for U14 pigerne og jeg føler derfor at det er helt naturligt at jeg nu også tager del i ledelsesansvaret i klubben.

IF Skjold Sæby med næsten 500 medlemmer er en vigtig faktor i lokalsamfundet og jeg vil gerne være med til fremover at præge udviklingen i foreningen. IF Skjold Sæby står overfor mange spændende opgaver, blandt andet projektering af en ny kunststofbane og det er et spændende projekt til gavn for vores mange medlemmer” siger Flemming Thingbak.

“Jeg glæder mig til samarbejdet med klubbens 500 medlemmer, de ca. 100 trænere og ledere i klubben, sponsorer, samarbejdspartnere, Skjolds Venner, Dansk Boldspil Union og Frederikshavn Kommune” slutter Flemming Thingbak

 

Generalforsamlingen i IF Skjold Sæby afholdes den 25/3.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Formandsskifte i IF Skjold Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger