Kim Bernt Jensen brillerer med cd-singlen Sæby-valsen

Kim Bernt Jensen brillerer med cd-singlen Sæby-valsen

1. marts 2015 - kl. 12:22 - af

SONY DSCEn smuk hyldest til den idylliske nordjyske by ved Kattegat, strandkysten i Frederikshavn Kommune.

Musikeren Kim Bernt Jensen fra Vejrum ved Holstebro har komponeret melodien til Sæby-valsen, som er skrevet af Kurt Bønnerup fra Sangværkstedet i Korsør.

Der knytter sig denne lille historie til dette nummer: Kurt Bønnerups kusine Grethe bor i Sæby og opfordrede ham engang til at skrive en ordentlig tekst til sin by – og som sagt så gjort. Det var ret overraskende vanskeligt at finde en Sæby-musiker, der kunne/ville melodisætte denne tekst – og derfor kom Kim Bernt Jensen pludselig på banen.

Kim skulle underholde ved Grethes og mandens store familiefest i foråret 2013, hvilket kom Kurt for øre.

Derfor var det nærliggende at overraske kusinen med en opførelse af Sæby-valsen til denne fest – ganske vist ikke i den helt færdigudviklede udgave, som den foreligger nu. Så reelt er det Grethe, sæbynitterne nu kan takke for deres nye bysang.
Grethe og Kurt er oprindelig begge fra Norddjursland og har her i deres voksne liv fået god kontakt med hinanden, trods den fhv. store afstand mellem Sæby og Korsør.

Kim Bernt Jensen er en aktiv og populær sanger og harmonikavirtuos, der spiller og underholder til masser af fester, primært over det meste af Jylland. Han har i sit nu 50-årige liv indspillet 6 cd-albums, som man kan se på hans hjemmeside www.harmonikamusik.dk

Kurt Bønnerup er bl.a. kendt for at skrive mange by- og egnssange, ca. 100 er det blevet til efterhånden, lige som mange af hans tekster har huseret på alle landets forskellige dansktoplister inkl. Danmarks Radio med forskellige kendte og mindre kendte sangsolister. Man kan læse mere om ham på hjemmesiden www.sangvaerkstedet.dk

Kim håber, alle tager godt imod denne cd-single, således at den bliver spillet rigtig meget på radiostationerne over hele landet.

CD-singlen med ”Sæby-valsen” i 2 versioner – med og uden sang kan bestilles direkte hos Kim Bernt Jensen og denne samler-cd koster 40 kr. pr. stk. + forsendelse.

Lyt til sangen her: Sæby Valsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kim Bernt Jensen brillerer med cd-singlen Sæby-valsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER