Generalforsamling i Diabetesforeningen…

Generalforsamling i Diabetesforeningen…

1. marts 2015 - kl. 11:27 - af

Diabetes_600x250Diabetesforeningen for Frederikshavn kommune, har den 25. februar afholdt generalforsamling i De frivilliges hus i Frederikshavn. I sin beretning kom formanden Steen Jørgensen ind på nogle af de aktiviteter der har været i årets løb, med bla. deltagelse i Open by Night i Sæby og Skagen, som man fortsætter med i det nye år og et arrangement på Frederikshavn rådhus, hvor folk kunne komme og få målt deres blodsukker hos nogle ansatte fra svaneapoteket, ligeså var der mange vareprøver fra Fribol bolsjer og Isis produkter, man kunne også få byttet sit gamle blodsukkerapparat, med et nyt fra Abbott.

Formanden kom også ind på et foredrag de havde haft med Agnethe Odgaard som blev blind pga. sukkersyge, men alligevel havde et kæmpe overskud og syntes, hun trods alt havde et godt liv, noget som giver stof til eftertanke.

Efter nogle år uden, har man har nu fået en Motivationsgruppe op og stå, to friske instruktører fra lokalforeningen underviser på Fladstrand skole med motion og madlavning. Det er sammen med de øvrige motions tilbud fra LOF, Firmaklubberne og LOOP et rigtigt godt tilbud til vore medlemmer.

I Frederikshavn kommune er der pt. 4435 personer der har diabetes, derfor er det tilfredsstillende at man 2014 har fået 24 nye medlemmer, og dermed oppe på 869 medlemmer, en fremgang på 20 %. Men vi stopper ikke her, vi skal gerne have flere medlemmer og har yderligere tiltag for at opnå dette.

Blandt andet forsøger vi at starte en pumpegruppe op, ligesom vi har sendt opfordring til Integrationsrådet om at komme og fortælle om diabetes, da vi ved, at rigtig mange indvandrere er diabetikere, det er en udfordring at få fat i disse mennesker og fortælle dem om hvordan, Diabetesforeningen kan hjælpe dem med at lære at leve et godt liv med diabetes. Der blev taget godt imod tilbuddet og man skal nu have spredt budskabet ud til indvandrerne, således vi kan lave et arrangement for dem.

Formanden fortalte også om året nye arrangementer, foredrag og udflugter, som der var stor tilfredshed med. Der var valg til bestyrelsen hvor Fie Munch, Erik Orry og Steen Jørgensen var på valg og blev genvalgt. Nyvalgt til bestyrelsen blev Kirsten Jensen og som suppleanter blev Inge Mølgaard og Lis Nørhave Frandsen valgt. Der var også genvalg til kritisk revisor Willy Pedersen.

Efter generalforsamlingen var der foredrag af Henrik ”Røde” Jensen fra TOPevent, som fortalte om sit liv, sit vægttab og ”om at tage skeen i den anden hånd” og lægge sit liv om og tage vare på sig selv. Et utroligt spændende foredrag som de fremmødte var meget begejstret for.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i Diabetesforeningen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER