Forårsmoden vises frem i Sæby af Aktive Kvinder

Forårsmoden vises frem i Sæby af Aktive Kvinder

1. marts 2015 - kl. 11:30 - af

hotelviking_600x250De første små forårstegn viser sig. Det pibler og kribler. Med foråret følger også den nye mode, og Aktive Kvinder i Sæby er nu klar til at præsentere den. Det sker ved et stort anlagt modeshow, der vil blive afviklet onsdag den 11. marts kl. 18.00 på Hotel Viking.

Aktive Kvinder forventer stor tilslutning til showet, hvor forårets mode vil blive præsenteret af ikke færre end 13 forretninger. Deres lokale mannequiner vil vise forårets mode og tilbehør indenfor bl.a. tøj, sko, smykker, lingeri samt hud- og hårpleje. De mange spændende nyheder vil blive præsenteret af formanden for Sæby Handelsstandsforening, Hans Ole Kalhøj, som konferencier – en rolle han mestrer elegant og humørfyldt.

11 af de 13 forretninger, der deltager i det store modeshow, er fra Sæby. Det er: Annette, Mix-it, Kjolegården, Brunø, Mr Tage Rasmussen, Kalhøj, Lotte’s Guld & Sølv, BB Lingeri & Helseriet, Ravsliberen, Zjoos og Lisbeth Kristensen Hairdresser. Desuden deltager Janni’s Hudpleje og Nyholmstrand Sko, begge Frederikshavn.

Aftenen indledes med en let anretning. Under selve modeshowet vil der desuden blive serveret kaffe og kage.

Tilmeldingen til modeshowet er i fuld gang og kan ske til Dorthe på tlf. 2173 3054 eller til Elsebeth på tlf. 3056 0265. Tilmelding slutter den 4. marts.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forårsmoden vises frem i Sæby af Aktive Kvinder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER