Læserbrev fra den gamle mand ved havet

Læserbrev fra den gamle mand ved havet

18. februar 2015 - kl. 0:02 - af

laeserbrev_hav_600x250Oplæg til handlingsplan for et godt handelsliv i fremtidens Sæby.

Med smil kan man åbne mange døre og lave gode handler, og det gør man også i Sæby, men virkeligheden det må handelslivet i Sæby som så mange andre leve med – tomme butikker og hvad gør vi så?

Vi sætter os ned – handelstanden – pengeinstitutter, medierne – restauratører – turistfolket – købmændene – tøjfolket – ejendomsmæglerne, os kunder, kunstnerne, de frivillige, kort sagt alt hvad der rører sig af liv i Sæby.

Vi laver en drejebog om fremtiden. I den fylder vi alle de tanker om fremtiden, vi har. Alle kan for eksempel sige: Hvad skal politikere gøre for os, og kan de det? – det samme spørgsmål kan man stille til medierne, pengeinstitutter og turistforeningen, så får de alle spørgsmålene fra alle ovennævnte personer i så god tid før et stormøde, at de får en ærlig chance for at svare rigtig på disse spørgsmål, og vi ikke skal til at jage dem tilbage til embedsmænd eller andre kanaler – det er træls for politikere at få stille spørgsmål, som de ikke på stående fod kan svare på, for svarer de forkert, mener vi borgere, at de er uduelige.

Og det er ikke på den måde, vi sammen skaber gode resultater, det gør vi ved, at vi forstår hinanden og trækker på samme hammel, det er der både gode penge, oplevelser og glæder i.

Det var bare nogle tanker til at få nogen til at tænke, og hvad kan I supplere med?

Jeg kom til at tænke i dag, hvis nu man siger Ole Kalhøj, Jens Urmager og Søren MR, skulle på pension og vil sælge deres forretninger, og der kommer tre friske/piger/unge mænd og vil købe, hvad mon de kloge direktører i vores pengeinstitutter vil sige? Hvis jeg nu skulle være NEGATIV, det skal og vil jeg ikke være, men de kunne finde på at sige, man kan ikke låne penge her, det vil sige, de er den største bremseklods for fremtidens handelsliv, men for pokker de må havde det største ansvar, sådan har det altid været. DET SKAL DE FORSTÅ, så de skal sættes ned og have banket forståelse ind i hovedet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev fra den gamle mand ved havet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER