Fastelavnsfest i Lyngså kirke<br>…

Fastelavnsfest i Lyngså kirke

10. februar 2015 - kl. 0:40 - af

IMG_5881_600x250Menighedsrådet bag Albæk-Lyngså sogn arrangerer en festlig fastelavnsgudstjeneste i Lyngså kirke onsdag 25. februar med start 19.00. Her er alle velkomne, og alle må gerne være klædt ud.

Mange går og spekulerer på, hvad mon sognepræst Helge Morre Pedersen finder på i år? Sidste år var han udklædt som et træ – måske venter der en overraskelse fra hans side.

Efter gudstjenesten er der spisning, og det foregår, i det nærliggende Lyngså kirkehus. Menuen er en overraskelse, og det gode ved det er, at alle børn spiser gratis, mens de voksne må lægge kr. 20 – for at blive mæt.

Når alle er mætte, tages der fat på tøndeslagning, med alt hvad der her hører til.

Alle er velkomne store som små i både kirke og kirkehus.

Tekst og fotos: Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fastelavnsfest i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER