Ny træner i Lyngså Boldklub<br>…

Ny træner i Lyngså Boldklub

9. februar 2015 - kl. 0:08 - af

IMG_7600_600x250– Vi har ledt i et længere stykke tid, og vi da har også haft nogle emner i tankerne. Men her passede både kravene og kemien ikke til os. Men denne gang, tror jeg, det lykkedes. I hvert fald blev vi enige lørdag 7. februar med Jan Sudergård, der får jobbet. Det var på høje tid, og nervøsiteten var da også begyndt at brede sig hos både undertegnede og næstformand Michael Møller, siger Lyngså Boldklubs formand Ib Thomsen.

– I klubben har vi to herresenior-fodboldhold, der spiller i serie 5 og 6, og vi indleder sæsonen lørdag 14. februar med standerhejsning klokken 13. Her er nye som gamle spillere velkomne, og klubben er vært ved en gang varm klarsuppesuppe med boller efter en let gang træning.

Jan Sudergård bor i Sæby, er 55 år, gift og har fire børn. Han har været ansat 35 år på slagteriet i Sæby. Siden sit 20. år har han været træner for både ungdoms- og seniorhold i fodbold med serie 4, som det højeste niveau. Han er tidligere træner i Hjørring Frem, Skallerup og Skibsby/Højene.

– Jeg stiller ikke særlige krav til mine spillere, ud over de melder afbud til både træning og kampe, hvis der kommer et eller andet i vejen, og så skal alle selvfølgelig møde op, indenfor de fastsatte tidsgrænser.

– Jeg vil selvfølgelig følge førsteholdet og så vidt muligt andetholdet også. Men jeg får dog god støtte af Ib Thomsen og Poul Erik Ottosen, hvis det kommer til at knibe, siger Lyngså Boldklubs nye træner.

Tekst og fotos: Cille Strøm

IMG_7595

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny træner i Lyngså Boldklub
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger