Et ikon i IF Skjold Sæby takker af…

Et ikon i IF Skjold Sæby takker af…

9. februar 2015 - kl. 0:21 - af

Asger_skjold_600x250 copyEfter otte år i formandsstolen for Skjold-Sæby, har Asger Mortensen valgt at stoppe ved generalforsamlingen til marts.

”Det har været en herlig rejse at være med på”, siger Asger Mortensen. ”Jeg har igennem de otte år, jeg har siddet som formand, fået lov at forme og tegne en af de største fodboldklubber i Nordjylland, ud fra de tanker jeg havde, da jeg tiltrådte. Det er blevet til mange skønne oplevelser og en masse gode venner i alle disse år. Men jeg kan mærke på mig selv, at det nu er det rigtige tidspunkt at overdrage taktstokken til en ny formand. Jeg har hele tiden været bevidst om, at det ikke må være ”endnu en dag på kontoret”, men at der skal være stor drivkraft og nytænkning bag alle de aktiviteter, vi sætter i søen. Jeg tror det vil være sundt for klubben, alle de frivillige og medlemmerne, at der kommer en ny drivkraft i spidsen for bestyrelsen.

Nogle vil måske kæde vores nedrykning til serie 1 sammen med min exit, men det kan jeg afvise. Da jeg tiltrådte spillede vi i serie 3 med vores første hold, så jeg “afleverer” trods alt klubben nogle rækker højere. Men Skjold er meget mere end vores serie 1 hold. En fantastisk klub med mere end 100 frivillige hjælpere og 500 aktive spillere. Jeg er klar over at det bliver lidt svært at træde et skridt til side og lade andre forme klubben. Det har været en meget stor del af mit liv og fyldt meget på en god måde.

Jeg træder ud af bestyrelsen til marts, men fortsætter i klubbens sponsorudvalg og vil på den måde stadig have en vis tilknytning til Skjold”, slutter Asger Mortensen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et ikon i IF Skjold Sæby takker af...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER