Kommunen uddeler 4 priser<br>…

Kommunen uddeler 4 priser

4. februar 2015 - kl. 14:45 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Frederikshavn Kommune gør nu klar til ”Prisfest” i Det Musiske Hus i Frederikshavn den 30. april med uddeling af 4 hædersbevisninger og ”Godt Gået-prisen”, ”Sundhedsprisen”, ”Frivillighedsprisen” foruden ”Integrationsprisen”.

Netop nu og resten af februar måned er der mulighed for via kommunens hjemmeside www.frederikshavn.dk at fremkomme med forslag og motiverede indstillinger til, hvem der skal i betragtning ved vurdering af, hvem der bør have en af priserne.

Borgmesteren uddeler ”Godt Gået-prisen”, som kan tildeles personer, der udtages til landshold eller tilsvarende repræsentative hold. Prisen kan i særlige tilfælde tildeles individuelle eller holdpræstationer, der repræsenterer og er indstillet af en af kommunens foreninger (godkendt under Folkeoplysningsudvalget). Prisen kan også tildeles individuelle eller hold, der repræsenterer og er indstillet af en af kommunens foreninger (godkendt under Frederikshavner-ordningen), og som i det foregående år har vundet et officielt dansk eller jysk mesterskab eller et andet tilsvarende højt rangeret mesterskab.

Formålet med Frivillighedsprisen er at fremme det frivillige sociale engagement, at synliggøre og skabe opmærksomhed omkring de frivillige, at markedsføre og anerkende det sociale engagement samt at fremme erfaringsdelingen blandt de frivillige. Borgere, foreninger, organisationer eller institutioner, der er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune kan indstille (og indstilles) til prisen. Frivillighedsprisen er på 10.000 kr. og uddeles én gang om året.

Med ”Sundhedsprisen” ønsker Frederikshavn Kommune at belønne sundhedsfremmende initiativer som led i det overordnede mål, at Frederikshavn vil være Nordjyllands sundeste kommune. Sundhedsudvalget har derfor besluttet, at der fra 2009 skal uddeles en årlig Sundhedspris på 10.000 kr. til en eller flere borgere, en forening, en organisation eller en institution, der har gjort en særlig indsats for at fremme sundheden i Frederikshavn Kommune. Der kan indstilles bredt inden for sundhedsfremmende tiltag for borgere i Frederikshavn Kommune. Borgere, foreninger, organisationer eller institutioner, der er hjemmehørende i Frederikshavn Kommune, kan indstille (og indstilles) til prisen.

Endvidere har Integrationsrådet valgt at genoptage kutymen med at uddele en ”lokal integrationspris”, som uddeles samtidig med uddelingen af ”Godt Gået-Prisen”,” Sundhedsprisen” og ”Frivillighedsprisen”. Prisen uddeles årligt for at sætte fokus på integrationen af etniske minoriteter i Frederikshavn kommune og kan medvirke til at fremme og anerkende særlige initiativer, der sigter mod at styrke integrationen af etniske minoriteter.

Tekst af Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunen uddeler 4 priser
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger