Revideret Frederikshavner-ordning drøftes

Revideret Frederikshavner-ordning drøftes

30. januar 2015 - kl. 12:05 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Byrådet besluttede på møde den 17. september i fjor at opsige Frederikshavner Ordningen samt – som det hedder – kutyme om et ”omstillingsår” pr. 30. september 2014. Ordningen er dermed opsagt fra årsskiftet.

Kultur- og Fritidsudvalget har på sit kommende møde den 4. februar et dagsordenspunkt, hvorefter udvalget skal udstikke retning for udarbejdelse af forslag til en revideret Frederikshavner-ordning med henblik på at opnå en ordning, der kan justeres årligt, uden at en decideret opsigelse af ordningen er nødvendig.

Folkeoplysningsudvalget har netop afholdt en temadrøftelse om Frederikshavner Ordningen. Dette udvalg besluttede at videreformidle til Kultur- og Fritidsudvalget, at man ønsker, at forslaget til en ny ordning sigter mod en ordning, som i videst muligt omfang lægger sig op ad den hidtidige ordning, at der skabes rum for de nødvendige budgetmæssige justeringer årligt, at der arbejdes videre med konsekvenserne af 25 års-reglen med henblik på styrke foreninger med bred aldersspredning, at der ses nærmere på sammensætningen i trænertilskud (løn/transport – munderinger, gaver), samt at der kommer fokus på kursusmuligheder.

Børne- og kulturdirektøren indstiller i sagen, at Kultur- og Fritidsudvalget beslutter retning for administrationens udarbejdelse af forslag til ny Frederikshavner Ordning.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Revideret Frederikshavner-ordning drøftes ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER