Frank’s åbner sæsonen 2015 med et kæmpe brag

Frank’s åbner sæsonen 2015 med et kæmpe brag

30. januar 2015 - kl. 0:07 - af

5_kunstnereFredag den 13. marts kl. 18.30 starter Frank’s Restaurant sæsonen op med en stor fest.

Under overskriften Mad & Musik kommer Peter A.G. og afholder solokoncert og der serveres Nordjyske Tapas.

Peter A.G., tidligere frontfigur i Gnags, har sammensat en solooptræden med livsfilosofi, anekdoter og selvfølgelig alle de gode ”gamle” sange. Alt dette afviklet i intim atmosfære og krydret med Nordjyske Tapas lavet af lokale råvarer.

Peter A.G. har tidligere gæstet Frank’s Restaurant og trukket fulde huse. Til denne aften er der plads til 180 gæster og billetsalget er allerede i gang.

Åbner sæsonen 2015
Dagen efter åbningsfesten vil restauranten, fra den 14. marts, være åbent dagligt fra kl. 11:00 til 23:00

”Vi har brugt vintermånederne på at udvikle vores koncept omkring brug af lokale råvarer. Der er lavet aftale med flere nye lokale råvareproducenter og båndene med vores nuværende leverandører er gjort endnu stærkere” udtaler Frank Størup, og fortsætter:

”I et tværfagligt samarbejde med 8 restauranter i Nordjylland, og med VisitNordjylland som tovholder, er der afholdt møder – såkaldte ”food-jams” – hvor vi har lavet mad sammen og udvekslet erfaringer. Alt sammen under overskriften ”Nordjylland på en tallerken”.

Vores erfaringer herfra vil komme til at præge vores kommende menukort og buffet – og vi glæder os rigtig meget til at præsentere det for vores gæster” slutter Frank.

Mad & musik
2015 bliver også året hvor vores arrangementer undet temaet Mad & musik får høj prioritet. Arrangementerne vil blive afholdt i forår- og efterårsmånederne. Foråret bliver et ”mande-forår” udelukkende med herrer på scenen, og efteråret bliver ”kvinde-efterår” med skønne kvindelige solister.

Forårets program er allerede på plads og ser således ud:

13.03.2015 Peter A.G. – vores åbningsfest

20.03.2015 Troels Kløvedal

21.03.2015 Allan Olsen – Solo

10.04.2015 Rasmus Nøhr & Band

11.04.2015 Rasmus Nøhr & Band

16.05.2015 Jimmy Jørgensen – Solo

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frank’s åbner sæsonen 2015 med et kæmpe brag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER