Lyngså Boldklub søger træner<br>…

Lyngså Boldklub søger træner

29. januar 2015 - kl. 8:43 - af

IMG_4522– Det snerper til. Fodboldspillerne skal snart på græs, og vi står uden træner lige i øjeblikket. Det er ikke godt, men forhåbentlig falder tingene på plads inden længe.

Det er Lyngså Boldklubs formand, Ib Thomsen, der siger disse ord. Trods ihærdig søgen det sidste stykke tid, er det ikke lykkedes ham at finde en fodboldtræner til boldklubbens to herreseniorhold, der spiller i serie 5 og 6.

Lyngså Boldklub indleder sæsonen udendørs lørdag 14. februar 13.00. Her er der standerhejsning og en let gang træning. Efter træningen er der suppe og væske til ganerne i klubhuset. Følgende trænes der hver tirsdag og torsdag aften fra 19 – 20.30.

Hvis nogen skulle være interesseret i jobbet, kan henvendelse til Ib Thomsen ske på mobiltelefon 20 23 06 11 eller på mailadressen >ibby@bbnpost.dk<

Ib Thomsen vil herefter oplyse om lønforhold samt arbejdsbetingelser.

Tekst og fotos: Cille Strøm

IMG_4517

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lyngså Boldklub søger træner
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER