Indbrud på Torslev skole i Østervrå

Indbrud på Torslev skole i Østervrå

29. januar 2015 - kl. 17:18 - af

politi_250x600_8Onsdag den 28. januar omkring midnat kravlede tyve ind ad et åbenstående vindue eller gik ind ad en ulåst dør på en skole på Brøndenvej i Østervrå.

Her har tyvene gennemrodet flere kontorer og blandt andet stjålet bilnøglerne til skolens Peugeot Partner, ligesom de havde åbnet pengeskabet med rette nøgle. Fra pengeskabet havde de stjålet kontanter.

Hvis du ved noget, så kontakt politiet på 114.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indbrud på Torslev skole i Østervrå' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER