Forsyningen og AVØ får nyt fælles logo

Forsyningen og AVØ får nyt fælles logo

29. januar 2015 - kl. 14:32 - af

Forsyningen1_600x250Forsyningen og AVØ starter en visuel forandring i form af et nyt fælles logo og ny hjemmeside for at markere koncernfællesskabet. Samtidig har AVØ skiftet navn til Frederikshavn Affald.

”Den visuelle forvandling understøtter den proces, hvor Forsyningen med produkterne vand, spildevand, elnet, elhandel, varme og affald i de senere år har arbejdet sig frem til at være én samlet multiforsyningskoncern, hvor de godt 200 medarbejdere har 100 procent fokus på at levere sikre forsyninger til de bedst mulige priser til vores kunder” udtaler Administrerende direktør Claus Reimann Petersen.

Det nye logos simple form indikerer, at enkelthed, tillid, pålidelighed og grundighed er grundlaget for bestræbelserne på at sikre Forsyningens ca. 43.000 kunder den bedst mulige service. Samme leverandør – samme logo – samme høje service – samme sted for kunderne at henvende sig.

”Det nye logo signalerer med sin runde form, at vi på alle vores serviceområder er bevidste om, at vi er til for dig, og vi er med dig – 24 timer i døgnet – året rundt”, slutter Claus Reimann Petersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen og AVØ får nyt fælles logo' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER