Bogcaféer på Frederikshavn Kommunes Biblioteker

Bogcaféer på Frederikshavn Kommunes Biblioteker

29. januar 2015 - kl. 9:03 - af

bibliotek_boeger_600x250_2Bliv inspireret til gode læseoplevelser blandt sæsonens nye bøger. I februar måned vil bibliotekarer fra Sæby, Frederikshavn og Skagens biblioteker give deres bud på gode skønlitterære bøger til vinterens sidste kolde måneder.

Tag med os tilbage til 1600-tallet – Marie Grubbe og Leonora Christine, til 1800-tallet –  Henrik Ibsen og Bjørnstjerne Bjørnson. Til 1940´erne, 1950´erne og 1960´erne. Tag med os til Finland, Japan, USA, Tyskland, England og naturligvis Norge, Sverige, Island og Danmark. Mød debutanter side om side med modtagere af store litterære priser. Mød litteraturen og lad dig forføre til store læseoplevelser i 2015!

Skønlitteratur kan give dig mange forskellige og fantastiske oplevelser: du kan bevæge dig tilbage i tiden eller om på den anden side af jordkloden. Du kan lære mennesker at kende og leve dig ind i deres vilkår. Du kan tænke over, hvorfor de handler og tænker, som de gør. Du kan fordybe dig i det mest fortryllende smukke og det mest forfærdelige og grusomme. Du kan lære livet at kende, som det leves rundt omkring i verden.

Vi afholder bogcaféer på følgende steder og tidspunkter:

 • Skagens Bibliotek: Tirsdag den 3. februar kl. 19.30
  Billetter kan købes eller reserveres fra den 22. januar på Skagens Bibliotek,
  telefon 98 45 92 00
 • Frederikshavn Bibliotek: Onsdag den 4. februar kl. 19.30
  Billetter kan købes eller reserveres fra den 20. januar på Frederikshavn Bibliotek, telefon  98 45 91 00
 • Sæby Bibliotek: Torsdag den 5. februar kl. 19.00
  Billetter kan købes eller reserveres fra den 22. januar på Sæby Bibliotek,
  telefon 98 45 93 00

Entré: 50,- kr. inklusiv et glas vin eller en vand.

Hvis du har lyst til at høre mere om bibliotekernes bogcaféer, er du velkommen til at kontakte Pernille Lisborg på tlf. 98 45 91 31 eller e-mail: peli@frederikshavn.dk.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bogcaféer på Frederikshavn Kommunes Biblioteker ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER