Bamses musik kan endnu engang nydes i Syvsten hallen

Bamses musik kan endnu engang nydes i Syvsten hallen

29. januar 2015 - kl. 15:19 - af

Stig_600x250Lørdag d. 31. januar kommer Stig Rossen og Vennerne endnu engang til Syvsten hallen, hvor Flemming Bamse Jørgensens populære musik igen skal lyde og nydes af en trofast skare af gæster. Nonstop ballet som har kørt den sidste lørdag i januar siden 1978. Kun et år har det ikke været bamsemelodier, der bragede ud over publikum, da PS12 var trækplaster, og Stig og Vennerne ikke var besluttet på at fortsætte ud over de mindekoncerter, de lavede efter Bamses død.

Udsolgt har der længe været, og over 400 gæster har valgt at indlede aftenen med at spise en lækker buffet fra Syvsten Gl. bageri.

”Vi ser frem til festen, som ud over et trofast publikum også har en særdeles trofast skare af frivillige hjælpere. De 2 ingredienser er opskriften på en god fest på flere måder. Syvsten IF, som er en lille klub, er kendt for halballerne, men også tilbage i tiden for at have bygget Syvsten hallen ved frivillig arbejdskraft, og for at have huset kvinde tophold – Lyngså BK – det var tider.

Hallen, som nu ejes af Frederikshavn Kommune, er stadig et hjertebarn i klubbens regi, og vi tager dybe vejrtrækninger, når politikerne forhandler budget, og hallen er i spil om den skal bestå!
Vi tager chancen og er allerede i gang med at forhandle kontrakt med Rossen og Vennerne til januar 2016”, fortæller Inge Nørbjerg Rasmussen, fra Syvsten IF.

 

Stig i farve_400x600 Stig forfra_400x600 Stig profil_400x600 Stig_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bamses musik kan endnu engang nydes i Syvsten hallen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger